måndag 16 augusti 2010

Hemma igen.


Nu är vi tillbaka från vår utflykt till utlandet. Ingen orkar lyssna när jag berättar om allt som hände, så jag sammanfattar lite snabbt. Semesterns skönaste - Helt klart poolen. Semesterns kommentar* - "Jasså, är lampan som lyser gul?! Då är det inga problem. Kom tillbaka med bilen kl. 20!". Semesterns skräckis - den stod Siri för när hon stoppade en stor glasbit i munnen utan att vi såg det, drack välling, satte sig upp och spottade ut lite blodig saliv inkl. glasbit... Semesterns godaste - ölen och tapasen. Semesterns drygaste - Våra grannar som var ganska högljudda. Jag vet inte om det var värst när de grälade högljutt eller när de "blev sams" högljutt.
Sammantaget var det sjukt skönt att njuta av sol och restaurangmat och öl och bad i två veckor. (Smala Maja tyckte inte att det var lika kul, hon har försvunnit. Kanske tittar hon fram till hösten igen när Mulliga Maja spenderat lite tid på Friskis & Svettis.)


* Vi hyrde bil och efter några mil börjar motorlampan lysa. Så länge inte den röda STOP-lampan lös var de,t enligt den spanske biluthyraren, inga problem att köra bilen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar